Leerkrachten

Triangle Triangle Triangle
Triangle Triangle Triangle Triangle

t Atrium in uw les?

Hoe gaat het er eigenlijk aan toe op ’t Atrium? Zijn de docenten aardig? Wat is Creative Science? En hoe verloopt een les op de middelbare school? Vraag nu een ’t Atrium-leerling aan om deze vragen te beantwoorden! De leerling schuift samen met zijn of haar mentor digitaal aan in uw les, vertelt alles over onze school en beantwoordt de vragen van uw leerlingen. U kunt ook een les aanvragen. Uw leerlingen krijgen dan van een van onze docenten een heuse middelbare schoolles. Hoe leuk is dat?

Vul het formulier in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Digitale lessen

Speciaal voor u hebben onze docenten interessant lesmateriaal gemaakt om te gebruiken tijdens uw bovenbouwlessen. Dit materiaal, bestaande uit filmpjes en lesbrieven, vindt u hieronder. 

Frans: Bonjour-song

Leer Frans! In dit filmpje leer je op een leuke manier wat basiswoordjes uit deze prachtige taal! Dit is een zeer geschikte opdracht om te doen tijdens onderwijs op afstand.

Beeldende vakken: Maak een foto-alfabet

Door deze les leer je anders naar dagelijkse voorwerpen te kijken. Denk ‘out of the box’, maak foto’s van dagelijkse voorwerpen en creëer een collage! 

Aardrijkskunde: maak een klimaatgrafiek

Ontwerp en maak een propjesschieter waarmee je een propje papier zover mogelijk kunt schieten. Deze opdracht is ook geschikt voor onderwijs op afstand.

Creative Science: Schiet je propje zo ver mogelijk weg!

Ontwerp en maak een propjesschieter waarmee je een propje papier zover mogelijk kunt schieten. Deze opdracht is ook geschikt voor onderwijs op afstand.

Lichamelijke Opvoeding: Bewegen kun je overal!

Met deze film laten we zien dat je altijd en overal kunt bewegen. Zelfs in het klaslokaal! Deze opdracht is ook geschikt voor onderwijs op afstand.

Geschiedenis: Wat laat jij achter voor de toekomst?

Maak met de klas een tijdscapsule vol bronnen die groep 8 wil achterlaten en pas over 25 jaar, bijvoorbeeld tijdens een reünie, weer zal openmaken. Deze opdracht is ook geschikt voor onderwijs op afstand.

Meer informatie?

Mocht u meer informatie wensen over ’t Atrium of wilt u een keer met uw klas onze school bezoeken of deelnemen aan een speciale sportclinic? Stuurt u dan een mail aan experience@t-atrium.nl  

Triangle Triangle Triangle