Ontdek ’t Atrium

Triangle Triangle Triangle
Triangle Triangle Triangle Triangle

Ontdek ’t Atrium en verleg je grenzen! Schrijf je in voor onze Experiencedagen en/of de informatiedag en ga mee op ontdekkingsreis. Op uitdagende wijze leer je onze docenten, onze vakken en ons gebouw kennen. Ervaar waarom wij één van de sportiefste scholen van Nederland zijn, check ons internationale profiel en ga zelf aan de slag met Creative Science.
We zien ernaar uit om jou te leren kennen!

Atrium International

Bij ons kun je kiezen voor iets bijzonders: het profiel Atrium International. Daarmee verleg je letterlijk en figuurlijk je grenzen. Want als je voor Atrium International kiest, gaat de wereld voor je open. Een wereld waarin steeds meer verbinding is. Daarom geeft Atrium International extra aandacht aan de moderne talen. En aan vaardigheden om samen te werken met mensen uit andere landen en culturen. Onder meer door met hen in contact te komen! 

Triangle Triangle Triangle

Xplore

Ben je nieuwsgierig? Wil je je blik verruimen? Bruis je van creativiteit? Kies dan voor Xplore! Bij Xplore draait het om het ontdekken en onderzoeken van de wereld om je heen. In uitdagende modules kom je van alles te weten over specifieke onderwerpen: van modeltekenen tot robotica, van improvisatietheater tot 3D-printen, van songteksten schrijven tot game design. Ontdek waar jouw passie ligt!

Triangle Triangle Triangle

Sportklas van ‘t Atrium

Wil je op ’t Atrium sportief aan de slag? Geef je dan op voor één van onze informatiemomenten en maak kennis met een aantal van de vele sporten die wij op school aanbieden. Je krijgt informatie over onze stoere sportworkshops, zoals stuntsteppen, JumpXL, kanoën, tennis, softbal, hockey. Ook hoor je over het buitensportkamp in de Ardennen en wintersportkamp in Oostenrijk. En wist je dat je dit jaar geen sportklastest hoeft te doen om aangenomen te worden voor onze sportklas? Get ready, set… GO!

Triangle Triangle Triangle

Ontdek samen met je vrienden ’t Atrium!

In januari en februari 2023 organiseren we de experiencemiddagen, informatiedag en (online) informatieavonden. Meer informatie vind je op bij Home.

Ontdek samen ’t Atrium! Deel via: